Bilder fra Hurghada

hurghada toppbilde

Her følger et knippe bilder fra Hurghada i Egypt. Bildene er tatt på den "kalde" tiden av året; i januar. Først følger noen bilder fra strandlivet, og i januar er det ganske godt plass på de vakre strendene. Vannski er (som vi ser) en mulig aktivitet for dem som ønsker et avbrekk fra en varm solseng. Bildene viser ei strand sørøst for Hurghada sentrum.

Hurghada strand

Hurghada badestrand

I selve byen, finner man det man trenger av faciliteter. Trafikken er kanskje litt mer agressiv enn i Norge, og i de sentrale delene av Hurghada er det både rent og ryddig. I Hurghada er turisme viktig, og mye gjøres for å få gjestene til å trives. Vaktohold og synlig politi er en del av bybildet. 

Hurghada sentrum

Promenade i Hurghada

Bybilde fra Hurghada

I den eldre delen av byen, finner man trange gater med intime butikker. Markedsplassen og salgsbodene skaper en atmosfære som tar oss tilbake til lenge før butikkenes tidsalder.

Gamlebyen i Hurghada

Utenfor sentrum ligger også et populært badeanlegg; "Aladdin Beach Resort". Her er det ikke bare hotellets gjester som får nyte godt av facilitetene. Anlegget har avtaler med andre hoteller og reiseselskap slik at portene står åpen for mange av dem som besøker Hurghada.

Hotell i Hurghada

Aladdin Beach Resort

Tilbake til Ferie i Egypt

Ansvarlig for innholdet: Magnus Tangen. Foto: Øyvind Tangen